Marți, August 11, 2020
Autentificare

Logare in contul personal

User *
Parola *
Retine datele

Creeaza un cont

Toate cimpurile marcate cu un asterisk (*) sunt obligatorii.
Nume *
User *
Parola *
Repeta parola *
E-mail *
Repeta e-mail *
Cod securitate *

Finante-banciRSS

Noțiunile de finanțe publice și private sunt adecvate situației din țările cu economie de piață, în care cea mai mare parte a mijloacelor de producție se află în proprietate privată, fapt care face posibilă realizarea unei delimitări nete între sectorul public și cel privat. Finanțele publice sunt asociate întotdeauna cu statul, unitățile administrativ-teritoriale, cheltuielile, împrumuturile și datoria acestora. Finanțele private sunt asociate întotdeauna cu activitățile financiare ale întreprinderilor economice, ale băncilor și societăților de asigurări private, în legatură cu resursele și necesitățile acestora, împrumuturile primite sau acordate, creanțele de încasat și obligațiile de plată, asigurările și reasigurările de bunuri, persoane și răspundere civilă.

Categoria contine informatii despre banci, asigurari, leasing, articole, oportunitati, discutii, solutii, informatii financiar-bancare, consultanta, curs valutar, cursul BNR, convertor valutar, calculator de credite si facturier online.
Creste-ti vizibilitatea pe Google si cistiga vizitatori pe website-ul tau prin inscriere in directoare premium in categoria - Finante-banci.

Adauga website in aceasta categorie