Joi, Iunie 01, 2023
Autentificare

Logare in contul personal

User *
Parola *
Retine datele

Creeaza un cont

Toate cimpurile marcate cu un asterisk (*) sunt obligatorii.
Nume *
User *
Parola *
Repeta parola *
E-mail *
Repeta e-mail *
Cod securitate *

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

director web-afacere onlineInternetul a facut sa fie mult mai usor pentru oameni sa lucreze de la domiciliu. Exista multe oportunitati de a lucra, dar cu toate acestea, multi incep propria afacere online. Costurile de pornire sunt relativ reduse deoarece nu implica de cele mai multe ori, inchirierea unui spatiu pentru birou chiar de la inceput, iar alte tipuri costuri pe care le intilnim in cazul afacerilor fizice dispar complet. Multi proprietari de afaceri online lucreaza de acasa din fata propriului PC.

Iata un scurt ghid despre cum ar trebui sa decurga deschiderea unei afaceri online:

Idee. Incepeti cu o idee de afacere. Multe persoane fac greseala de a crea un site web cit mai mare, cu multe pagini si module, astfel ca ideea de baza se pierde. Chiar daca afacerea este on-line, se aplica regulile de baza, reguli simple. Tu trebuie sa vinzi un produs sau serviciu si sa pastrezi clientii fericiti.

Legalitate. Vorbeste cu un contabil si un avocat. Chiar si atunci când incepeti o afacere online, aveti nevoie de contabil si de multe ori si de un avocat.

Instrumente. Cauta, cumpara si inregistreaza un nume de domeniu adecvat. Numele de domeniu este foarte important si trebuie sa transmita utilizatorului informatii minimale despre ce il asteapta atunci cind iti va vizita site-ul. Este bine ca numele de domeniu sa fie usor de retinut si cit mai scurt posibil. Gasiti o companie de hosting serioasa si cautati sa aflati parerile altora despre compania respectiva, pe forum-uri sau blog-uri. Degeaba ati luat un nume de domeniu perfect, daca apelati la servicii de hosting foarte ieftine sau chiar gratuite. Ultimul lucru la care trebuie sa te uiti este pretul. Pretul poate fi important atunci când cautam o companie de hosting, dar fiabilitatea este esentiala. O companie de incredere va costa bani pe termen lung.

Design. Construiti un site intuitiv. Site-ul este magazinul dumneavoastra. Asigurati-va ca este usor de utilizat iar navigarea este intuitiva. Clientii isi pot pierde interesul daca trebuie sa petreaca prea mult timp incercând sa gaseasca produsele sau serviciile de care sunt interesati.

Promovare. Promovati site-ul si dezvoltati o baza de clienti. Traficul este cheia pentru afacerile online. Inscrieti site-ul in directoare web, in directoare de anunturi, directoare de articole, blog-uri, oriunde poate fi inscris si promovat. Toate aceste inscrieri vor ajuta la generarea de trafic. Chiar daca se executa o afacere online, nu uitati sa inmânati carti de vizita si promovati afacerea si in mediul offline.

Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a acestui articol fara acordul administratorului director-web-romania.ro