anunturi mica publicitate

Intrebari frecventeDe ce website-ul meu nu a fost aprobat?

Cele mai frecvente motive pentru care propunerile sunt respinse, se regasesc in instructiuni.

Principalale motive sunt:

- alegerea optiunii "Inscriere gratuita" pentru site-urile comerciale;

- prezentare neconforma;

- text prezentare copiat integral din paginile website-ului propus;

- prezentare sub forma unei liste de cuvinte cheie;

- website-ul propus participa in scheme de trafic exchange, etc..Cum pot modifica datele utilizate la inscriere?

Datele utilizate la inscrierea unui website, pot fi modificate doar de catre unul din administratorii nostri.

Dumneavoastra trebuie sa trimiteti o solicitare in acest sens.

Atentie!

Solicitarea de modificare a datelor unui website, trebuie trimisa pe aceeasi adresa de e-mail utilizata la inscriere.Vreau sa promovez si alte pagini ale website-ului! Cum procedez?

Promovarea altor pagini ale website-ului inscris, este posibila doar daca treceti la inscrierea sponsorizata si achitati taxa aferenta.

In acest fel veti beneficia o serie intreaga de avantaje, respectiv o promovare sustinuta si pe diverse canale, atit in interiorul directorului cit si in reteaua noastra de directoare.Cat dureaza aprobarea inscrierii unui website in director?

Aprobarea unui website inscris gratuit se face in maxim 7 zile lucratoare. Durata de afisare in director, a unui website inscris gratuit este de cca. un an.

Aprobarea unui website inscris gratuit, care plaseaza codul nostru in pagina index (sau la cel mult 3 click-uri distanta de aceasta) se face in maxim 3 zile lucratoare. Acest website va fi listat in director atita timp cit codul nostru va fi prezent. Indepartarea codului nostru atrage eliminarea din director a website-ului respectiv.

Aprobarea unui website sponsorizat, se va face dupa achitarea taxei aferente. In aceasta situatie afisarea in director se va face pe o perioada nelimitata.De ce sa adaugi un website in directorul nostru?

Inscrierea intr-un director de calitate, foarte bine optimizat asa cum este directorul nostru, este benefica pentru promovarea oricarui website.Are importanta cum formulez descrierea website-ului?

Descrierea website-ului are o deosebita importanta.

Daca veti utiliza in descrierea website-ului o insiruire de cuvinte cheie, acesta nu va fi aprobat. Descrierea trebuie sa fie unica si cit mai relevanta, sa reflecte cu acuratete continutul website-ului. 
director-web-romania.ro © 2008 - 2016    Contact    Newsletter