anunturi mica publicitate

Etape optimizare website

SEO
Etape de optimizare

Daca aveti o afacere pe web, sigur doriti sa apara in primele pagini in motoarele de cautare.Etape principale:

    * analiza SEO de initializare,

    * optimizarea on-site,

    * optimizarea off-site,

    * urmarirea si analizarea rezultatelor.Trebuie mentionat ca optimizarea este un proces de durata, iar rezultatele asteptate apar in timp, dupa o perioada de chiar cateva luni, in functie de domeniul activitatii website-ului si marimea acestuia.1.Analiza SEO initiala.

Este prima si cea mai importanta etapa si consta in analizarea afacerii, a domeniului de activitate, si a concurentei directe si indirecte. Din aceasta analiza se iau in considerare cuvintele cheie optime pentru care se optimizeaza o pagina web, cuvinte care vor fi folosite in urmatoarele etape.2.Optimizarea on-site.

Consta in  optimizarea  structurii interne, prin optimizarea codului sursa si a continutului, care va trebui sa fie pe cit posibil unic si de calitate, pentru a forta indexarea de catre motoarele de cautare.3.Optimizarea off-site.

Consta in obtinerea de link-uri catre website-ul dvs. pentru a creste popularitatea si vizibilitatea acestuia pe internet pentru motoarele de cautare. Aceasta etapa este durata, link-urile fiind obtinute numai prin metoda manuala, metoda agreata de catre principalele motoare de cautare.4.Analizarea rezultatelor.

Dupa optimizarea unui website, este obligatorie urmarirea si improspatarea link-urilor catre acesta, care din motive diverse se pierd sau sunt respinse in timp.

 
director-web-romania.ro © 2008 - 2016    Contact    Newsletter